Wesley Broens maakt overal een feestje van!

Hi Wesley, allereerst natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van de Super Talent status op HitsNL. Dat is een zeer knappe prestatie. We willen natuurlijk van alles van je weten maar wij vragen altijd als eerst even; Hoe gaat het met je? Vertel…
Met mij gaat het heel goed, de single  ” Mijn Liefde Dat Ben Jij ” wordt goed opgepakt en wordt al luidkeels meegezongen tijdens mijn optredens. Muzikaal gaat het dus goed en mag ik zeer zeker niet klagen. Heb sinds december de keuze gemaakt voor een nieuw, echt nieuw, management. Wat als grap begon is nu echt. Ik ben heel tevreden met het team wat ik nu om me heen heb. 

Je bent nog niet zo heel lang actief in het muzikale wereldje maar aan je fans is dat niet te zien. Er is ongelooflijk veel op je gestemd de afgelopen week. Hoe krijg je dat voor elkaar?
Ik ben mijn fans dankbaar dat ze op mij hebben gestemd want zonder hun was het niet gelukt!! Mijn manager, en inmiddels ook mijn vriendin,  Marielle Van Der Star heeft heel veel aan de promotie gedaan. Ze heeft al haar contacten bericht dat de mensen konden stemmen, ook hebben we veel berichten op facebook geplaatst met als resultaat dat ik gewonnen heb.

Je nieuwe single is net uit. Hoe is dit liedje zo tot stand gekomen?
Ik zat met mijn manager om de tafel en we kwamen tot de conclusie dat er een nieuwe single uit moest komen, dus heb ik de studio gebeld dat we een nieuwe single moeten gaan schrijven. Ik heb al mijn wensen qua muziekstijl, ritme en steekwoorden voor de tekst doorgeven en toen is de studio gaan schrijven. Een aantal weken later was de single klaar, toen kon ik hem inzingen en hebben we er een hele mooie videoclip bij gemaakt! Er komt nog meer moois aan, alles net even anders dan de mensen tot nu toe van mij hebben gehoord. Achter de schermen zijn wij druk bezig met nieuwe dingen.

Wij zijn altijd erg benieuwd naar welke artiesten jij zelf luistert? Ben je ergens fan van?
Ik luister alle liedjes die voorbij komen, ik ben niet echt fan van iemand maar voor wie ik bewondering heb is toch wel Tino Martin.

Natuurlijk is een nieuwe single uitbrengen heel erg leuk, maar wij merken altijd bij veel artiesten dat de single alleen een middel is om lekker veel te kunnen optreden. Want dat optreden daar ligt hun hart. Hoe zit dat bij jou?
Een nieuwe single is goede promotie voor jezelf. Als de single goed gedraaid wordt komt je naam vanzelf elke keer naar voren en word je vaker geboekt. Mijn manager zit overal bovenop en probeert mij tevens ook zoveel mogelijk overal bij en tussen te krijgen. Leuk om later op terug te kijken wat ik allemaal heb gedaan.

Zoals je zelf ook weet zijn er in Nederland heel erg veel zangers. Maar wat maakt jou als artiest nou anders dan al die andere zangers?
Op elke hoek van de straat woont tegenwoordig een zanger/zangeres. Ik weet er overal een feestje van te maken met liedjes die een andere artiest net weer even niet zingt, mensen horen 100.000x op een avond ‘Kali’, ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ en noem maar op. Door liedjes te zingen die bijna niemand zingt weet ik mezelf te onderscheiden van de rest.

HitsNL is een Nederlandstalige streamingdienst, hopelijk ken jij HitsNL ook al een tijdje? Heb jij het zelf ook op je mobiel staan? Wat vind jij er van?
Ik heb HitsNL zeker op mijn telefoon staan. Ik vind het super dat je alle Nederlandstalige muziek op 1 app hebt staan en je ze niet meer via YouTube e.d. hoeft te zoeken.

Waar kunnen de fans van HitsNL jou de komende tijd op het podium bewonderen?
Ik ben gelukkig wel ieder weekend op pad dus als je mij ergens op het podium wilt zien knallen dan houd mijn Facebook pagina in de gaten. Daar post ik zoveel mogelijk optredens op!

Bedankt voor de leuke antwoorden en heel erg veel succes met je carrière!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.