Sven Versteeg wilt Verliefd Zijn!

Beste Sven, wat leuk dat wij jou een aantal vragen mogen stellen. Wij zijn altijd erg geïnteresseerd in nieuw talent. Zo hebben wij iedere vrijdag een Super Strijd op onze Facebook pagina om nieuw talent een mooie kans te bieden om in de schijnwerpers te komen op HitsNL. Maar natuurlijk kan dit ook d.m.v. een interview. Dus, wij dachten; Laten we dat eens met jou doen!

Wie ben je en waar kom je vandaag?
Ik ben Sven Versteeg , 21 jaar en ik woon in Diemen

Je bent dus redelijk nieuw in de muziekwereld. Wat heb je hiervoor allemaal gedaan?
Ik zing inderdaad pas iets meer dan 1 jaar, maar ben vanaf mijn 12e jaar al bezig met muziek. Eerst op schoolfeestjes als DJ, later als geluidstechnicus en lichttechnicus. Dus de entertainment wereld is voor mij niet vreemd.

Hoe is je single ‘Verliefd Zijn’ zo tot stand gekomen?
Nadat ik mijn eerste plaatje “Alles” had uitgebracht zocht ik naar een nieuw liedje dat bij mij past en Billy Dans, waar ik veel contact mee heb, had een geweldig nummer geschreven samen met Juno Jimmink en Tjeerd van Zanen, zeer ervaren schrijvers en producers. Ik was op de demo al ‘verliefd’, maar ben nu nog trotser op het eindresultaat.

Schrijf je je liedjes zelf?
Ik schrijf op dit moment nog niet zelf, ik ben wel betrokken bij het tot stand komen van liedjes. Ik heb een geweldig team van mensen om mij heen die songs produceren en voor mij uitkiezen.

Je bent natuurlijk net begonnen, maar ongetwijfeld heb je dromen. Waar wil jij over 10 jaar staan?
Het zou geweldig zijn wanneer over 10 jaar heel Nederland weet wie de zanger Sven Versteeg is en ik een aantal albums heb mogen maken waar mensen plezier aan beleven.

Zijn er voor jou ook voorbeelden op het moment? Artiesten waar je echt tegen op kijkt bijvoorbeeld.
De echte grote mannen zijn voor mij op dit moment Tino Martin en Andre Hazes, maar ik kan van heel veel Nederlandse artiesten genieten.

Wat zijn de plannen na de release van deze single? Ga jij bijvoorbeeld een radio tour doen om je single te promoten?
We  gaan er alles aan doen om mijn nieuwe plaat te promoten, radiostations af, interviews, leuke acties op de Socials en natuurlijk gewoon lekker veel optreden in het hele land. En natuurlijk mijn liedje overal laten horen.

Hoe gaat het met de optredens? Waar kunnen de abonnees van HitsNL jou de komende tijd zien?
Ik heb een goed gevulde agenda, ik treed op in cafés maar ook op festivals en bedrijfsfeesten. Mijn openbare optredens staan op mijn website www.svenversteeg.nl

Ben jij bekend met HitsNL? Wat vind jij er van?
Ik ben bekend met HitsNL, een modern muziekplatform met alle Nederlandstalige muziek op 1 plek.


Bedankt voor het leuke interview en heel veel succes met je nieuwe én eerste single!
Beluister zijn nieuwe single nu Exclusief als allereerste op HIER op HitsNL!