Robert Pater gaat als een speer!

Beste Robert, allereerst gefeliciteerd met het behalen van de Super Talent status op HitsNL. Door het winnen van de Super Strijd sta jij de hele week in de spotlights op HitsNL. Natuurlijk willen wij van alles over je weten maar allereerst beginnen wij altijd even met de vraag; Hoe gaat het met je?
Ja het gaat heel erg goed, heb niks te klagen. 

Je nieuwe single ‘Jij en Ik’ is net uit. Het lijkt alsof dit liedje erg goed wordt opgepakt. Hoe ervaar jij dit?
Ik ben natuurlijk heel erg trots dat het zo goed gaat met de nieuwe single. Hij wordt overal heel goed opgepikt, behaald erg goede resultaten en wordt bij vele radiostations als plaat van de week verkozen en dat is natuurlijk super!

Heb jij dit nummer zelf geschreven? Of heb jij een team om je heen die dit allemaal voor je regelt?
Ik kies altijd samen met mijn vrouw Dora de liedjes uit. We zitten veel op YouTube te zoeken naar oude gezellige liedjes om die vervolgens in een nieuw jasje te steken. Als we een leuk liedje hebben gevonden gaan we daarmee naar de studio om daar gezamenlijk de ideeën uit te werken tot een eindproductie.

Natuurlijk zijn wij altijd heel erg benieuwd wat jij van HitsNL vindt. Heb jij HitsNL zelf ook op je mobiel en wat luister jij het liefste?
Om heel eerlijk te zijn heb ik HitsNL nog niet op mijn telefoon. Ik ben veel onderweg en daardoor luister ik niet snel op mijn telefoon maar ik ga me er zeker eens in verdiepen.

Stel je hebt even geen shows in het weekend en je ligt lekker languit op de bank. Je hebt je oortjes in en muziek aanstaan. Welke artiesten komen er dan in jouw playlist voorbij?
Dan luister ik graag naar wat oudere muziek o.a. Freddy Fender, André Hazes, Koos Alberts enz.

Dilemma; Je mag nooit meer een single maken of je mag nooit meer optreden. Welke keuze zou jij maken en waarom?
Op dit moment kies ik er dan voor om geen single meer te maken, omdat ik anders inkomsten misloop en zonder inkomsten uit mijn optredens kan ik geen singles meer bekostigen.

Waar kunnen de abonnees van HitsNL jou de komende tijd in het land tegen komen?
Eigenlijk door heel Nederland wel. De ene keer sta ik in Groningen en de andere keer weer in Maastricht. Het is heel wisselvallig.

Heel veel succes met je nieuwe single ‘Jij en Ik’ en natuurlijk bedankt dat wij een aantal vragen mochten stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.