Ray Benjamin komt met nieuwe single!

Hi Ray, wat leuk dat wij jou een aantal vragen mogen stellen. Je bent de laatste tijd druk bezig met allerlei dingen en daar willen we natuurlijk alles over weten. Maar allereerst willen wij weten hoe het met je gaat, vertel?
Het gaat hartstikke goed. Ik ben lekker druk bezig met optreden en liedjes opnemen.

Je komt binnenkort met een nieuwe single, kan je daar al wat leuks over vertellen?
Ja, de nieuwe single komt binnenkort uit en is een lekker zomers liedje wat snel meezingbaar is en goed blijft hangen.

Wanneer komt deze precies uit?

De planning is dat deze single 24 april uit gaat komen. Lekker net voor de zomer zodat de mensen alvast wat zomers klanken kunnen horen!

Wij zagen op internet dat je mee hebt gedaan met het programma ‘Topper Gezocht’. Hoe was deze ervaring voor jou?
De deelname aan Topper Gezocht was een leuke ervaring. Van de 850 deelnemers zat ik bij de laatste 48. Ik ben dus super trots op mezelf en natuurlijk weer een ervaring rijker.

Wij weten natuurlijk dat de muziekwereld erg leuk is, maar dat het natuurlijk ook een harde wereld kan zijn met veel tegenslagen. Zoals bijvoorbeeld dat je optreden niet is uitgezonden bij ‘Topper Gezocht’. Hoe ga jij daar mee om?
Ik vind het verschrikkelijk dat ik niet ben uitgezonden bij Topper Gezocht. Ik heb er namelijk heel veel tijd in gestoken en heb er erg veel promotie over gemaakt op mijn Social Media.

Wat voor leuke plannen heb jij de komende tijd allemaal?
De planning is om het veel professioneler aan te gaan pakken de komende tijd. Ik wil meerdere singles per jaar uit gaan brengen. Ik wil wat beter bezig gaan met mijn Social Media en natuurlijk de mensen gaan vermaken, want dat is toch eigenlijk wel het leukste wat je als artiest mag doen.

Wat vind jij eigenlijk van HitsNL? Heb jij de app zelf ook?
Ik vind HitsNL een super app. Ik ben er regelmatig aan het rondneuzen.

Wat vind jij nou het allerleukste van het ‘artiest’ zijn? Is dat het opnemen van een nieuwe single of vind jij het optreden het leukste? Waarom?
Singles opnemen is leuk, maar als je mensen ziet genieten bij je optredens is dat toch wel het allermooiste. Of het er 100 of 1.000 zijn, dat maakt niet uit!

Waar kunnen de fans van het Nederlandse lied jou de komende tijd zien optreden?
Ik ben eigenlijk door het hele land te vinden met mijn optredens. Als mensen mij ergens willen zien optreden dan kunnen ze mijn agenda vinden op mijn website. Klik HIER!

Heel veel succes met alle voorbereidingen voor je nieuwe single en tot snel ergens in het land!
Dank je wel, ik vond het heel leuk om met jullie een interview te mogen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.