‘Prinses’ Susanna Veldmeijer!

Hi Susanna, wat leuk dat wij jou mogen interviewen! Wij zijn natuurlijk super benieuwd naar al je plannen en wat we dus nog van je kunnen verwachten in de toekomst. Maar ook vinden wij het leuk om jouw visie over de Nederlandse muziekindustrie te horen. Maar goed, first things firts; hoe gaat het met je?
Het gaat super goed met me. Ben ontzettend blij met m’n nieuwe single ‘Ciao Ciao Amore’. Hoor alleen maar hele leuke reacties op de single.

Nog gefeliciteerd met de status ‘Super Talent’. Wij hebben zelden zoveel reacties gehad op de Super Strijd als afgelopen week. Het bericht is 195 keer gedeeld en bijna 600 mensen hebben hun mening gegeven over wie er moest winnen. Heb jij zoveel fans?
Vond het erg leuk dat jullie mij in een ‘strijd’ met een duo hadden gedaan. Totaal niet verwacht dat er zoveel likes voor ons beide zijn gekomen. Heel leuk, maar ook heel spannend. En natuurlijk ontzettend blij met het eindresultaat. “Trots”. Ik ben erg blij dat ik de afgelopen jaren door mijn optredens hele leuke, lieve fans heb opgebouwd die mij altijd trouw blijven volgen. Dat heeft er misschien wel voor gezorgd dat ik zoveel hartjes heb gekregen.

Hoe zorg jij dat jouw fanbase groeit en dat jij steeds bekender wordt? Het lijkt mij best lastig met zo weinig tv en radio publiciteit voor het Nederlandstalige lied.
Social media werkt altijd mee. Ik probeer zo veel mogelijk te delen met mijn fans en als het kan altijd tijd vrij te maken voor m’n fans. Ik vind dat heel belangrijk, want door mijn fans ben ik ook zover gekomen.

Je zingt al erg lang en bent vroeger begonnen met zingen tijdens playbackshows. Was jij toen al zo goed dat jij het live mocht doen?
Inderdaad al vanaf jongs af aan. Ieder camping bezoek deed ik wel weer mee aan playbackshows!! Geweldig!! Na het uitreiken van de prijs werd er vaak gevraagd. ” je mag het liedje nog 1x doen maar wel live meezingen” Hihi! Dat vond ik als klein meisje best spannend maar wel erg leuk!

De titel ‘Prinses van het Nederlandstalige Lied’ is toch wel een bijzondere. Maar ook eentje waar je hard voor hebt moeten knokken! Wat deed het met je toen je deze titel op je naam schreef?
“Prinses van het Nederlandse lied” is een hele mooie titel. Het was een pittige talentenjacht want er waren natuurlijk heel veel goede zangeressen. De titel heeft mij meer bekendheid gegeven waar ik nog steeds ontzettend trots op ben.

Je treedt veel op en maakt daardoor ook een hoop dingen mee. Waar ben jij de afgelopen jaren tegenaan gelopen waarvan je had verwacht dat dat jou niet zou overkomen?
Gelukkig maak ik vaak leuke dingen mee, ik moet eerlijk bekennen dat er nog geen nare dingen gebeurd zijn.

Ik vroeg dit omdat veel mensen denken dat muziek maken alleen maar lol maken is en een beetje optreden. Maar de muziekindustrie is best een harde wereld en er komt veel meer bij kijken dan alleen dat. Ervaar jij dat ook zo? Dat mensen vaak denken dat het alleen maar een ‘liedje zingen’ is en verder niks?
Inderdaad het lijkt zo makkelijk. Optreden is natuurlijk erg leuk maar als moeder van 2 kinderen moet je ook vaak dingen regelen en plannen. Er is vaak studio werk, interviews en mooie optredens door heel het land, en natuurlijk doe ik dat nog steeds met heel veel plezier.

Wat zijn de plannen voor de komende periode? Heb jij al een nieuwe single in het vooruitzicht of kom je binnenkort misschien ook met een heel album?
Ik vind het erg leuk om singles op te nemen. Zo ga ik eerdere keer opnieuw de studio in met nieuwe ideeën. Voorlopig komt er nog geen album, en richten we ons meet op het uitbrengen van de juiste singles.

Als laatste willen wij natuurlijk graag weten wat jij van HitsNL vindt? Naar welke artiesten luister jij graag?
Hits nl is een super app. Makkelijk en binnen  één klik je favoriete liedje, voor mij ideaal. Eigenlijk luister ik heel breed van John west, Jannes, Willem Barth, naar Marianne Weber, Zangeres zonder naam en noem zo maar op.

Bedankt voor dit leuke interview en onwijs veel succes met alles wat je in de toekomst nog mag gaan doen!
Ontzettend bedankt voor jullie aandacht! Dank jullie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.