Pietje Tomassen: ‘Ik wil mijn droom waarmaken’.

Beste Pietje, allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je single ‘Mijn Droom’. Volgens mij gaan er erg leuk dingen gebeuren de komende tijd. Daar gaan we het zo meteen natuurlijk over hebben, maar eerst zijn we benieuwd naar hoe het met je gaat. Vertel?
Met mij gaat het super goed en ik heb er heel veel zin in. Ik ben de hele dag aan het zingen, haha!

Je nieuwe single ‘Mijn Droom’ komt bijna uit. Hoe is de single uiteindelijk tot stand gekomen?
Nou, ik was weer eens bij mijn oma op de camping aan het zingen in de kantine en toen kwam Diane Theunissen naar me toe. Ze vertelde dat ze wel een nummer voor mij wilde schrijven. Eigenlijk gewoon voor de fun. Dat kwam toen op YouTube terecht, waar ik ineens enorm veel bekeken werd. Uiteindelijk ben ik via Henk Damen bij NRGY Music terecht gekomen. Waar we nu ‘Mijn Droom’ gaan waarmaken!

Is dit ook echt een droom van jou? Het zingen en muziek maken?
Ja, als heel klein jongetje was ik al druk bezig met muziek en zingen haha. Daar hebben we thuis ook allemaal geweldig leuke filmpjes van. Ik vind het gewoon heel erg leuk om op het podium te staan en mensen te vermaken.

Kun je ons iets vertellen over de videoclip en hoe die hele opnamedag is gegaan?
De videoclip is opgenomen in Bobbejaanland. Ik heb het daar natuurlijk super naar mijn zin gehad. Ik mocht lekker overal in en soms ook meerdere keren achter elkaar! We werden met een golfkarretje rond gereden, dat was super gaaf! Iedereen kwam naar ons kijken. Het was echt een super leuke dag.

Dat moet een leuke en spannende dag zijn geweest. Heb je dan helemaal geen zenuwen als je voor zo’n grote camera moet zingen?
Nee eigenlijk niet. Ik ga staan en ik doe mijn ding. Meestal gaat dat goed haha. Maar als ik ergens heen moet om op te treden dan heb ik in de auto wel kriebels in mijn buik. Als ik er dan ben is dat ook wel weer snel over. Niets is leuker dan voor een camera, of op een podium, staan te zingen.

Volgens mij zit het ‘artiest zijn’ helemaal goed bij jou. Je hebt in ieder geval een prachtige single uitgebracht. Welke artiesten vind jij zelf leuk om naar te luisteren?
Ik heb er eigenlijk wel veel, maar André Hazes, Wesly Bronkhorst en Jeffrey Heesen zijn toch wel mijn toppertjes!

De fans van het Nederlandstalige lied zijn nu natuurlijk een super ster rijker, maar waar kunnen deze mensen jou de komende tijd zien optreden?
Dat weet ik nog niet, maar ik hoop natuurlijk door het hele land!

Ga je ook nog naar de radio en televisie toe om je nieuwe single te laten horen?
Ja, dat gaan we zeker weten doen. Ik weet alleen nog niet precies wanneer en naar welke programma’s we gaan.

Heel veel succes met je carrière en natuurlijk je single ‘Mijn Droom’.