Over HitsNL

Dat jouw favoriete Nederlandstalige muziek niet op de publieke radio te horen is, dat weten we allang. En heb je ooit geprobeerd om met een van de bekende streaming-apps een lekker Hollands feestje te bouwen? Dat valt nog niet mee! Mooi dus, dat HitsNL er is, een gloednieuw en uniek initiatief om het Nederlandstalige repertoire in de schijnwerpers te zetten. HitsNL biedt altijd en overal puur Nederlandse muziek, van de grootste hits tot kersvers talent – voor maar vier euro per maand!

HitsNL is niet opgezet om de concurrentie aan te gaan met Spotify of Deezer, niet met Youtube of Apple Music. Wat HitsNL wil is het leven aangenamer maken voor de liefhebber van gezellige Nederlandstalige muziek. HitsNL zegt niet: “Alsjeblieft, hier heb je 35 miljoen liedjes in alle mogelijke genres. Maak gerust je keuze.” Maar wel: “Kijk eens, wij hebben voor jou de grootste hits en alle mooie, vrolijke en meest ontroerende Nederlandse liedjes verzameld. Begin bij een artiest of een lied naar keuze. Of start een van de afspeellijsten, zorgvuldig voor je samengesteld door ons en door de artiesten die HitsNL een warm hart toedragen. Wil je lekker je eigen afspeellijst maken? Dat kan natuurlijk ook! Veel luisterplezier gewenst!”

Lijkt ’t je wat? HitsNL maakt het je gemakkelijk. We doen niet aan “gratis-in-ruil-voor-advertenties”, we vragen je gewoon om 4 euro per maand te betalen via iDeal of met je mobiele telefoon. Je krijgt je eerste maand HitsNL cadeau en we zorgen dat je toegang hebt tot alle Nederlandstalige muziek. HitsNL staat voor gemak en lekker luisteren. En we hebben trouwens ook aan de volgende stap gedacht. Via onze app krijg je namelijk toegang tot alle websites en sociale media van de Nederlandse artiesten die jij zo graag hoort. Meer dan HitsNL heb je dus niet meer nodig. Het is jouw feestje, tot aan de laatste ronde!

Voor jouw favoriete Nederlandstalige muziek ga naar: https://www.hitsnl.nl/ en probeer het nu één maand gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.