Nieuwe single in aantocht voor Anno Britting!

Hi Anno, wat leuk dat wij jou een aantal vragen mogen stellen over je nieuwe single, je carriere en natuurlijk zijn wij erg benieuwd wat jou zo bezig houdt in je leven. Maar allereerst; Hoe gaat het met je? Vertel?
Het gaat goed met mij, ik heb 2 fantastische kids (Djana en Elyza). Ik ben lekker met muziek bezig,  dus ik mag niet klagen.

Je nieuwe single ‘Grenzeloos Verliefd’ is net uit. Kun je ons wat meer vertellen over dit nummer?
Het is een heerlijk uptempo nummer met een Spaans tintje. Eigenlijk iets anders dan dat mensen van mij gewend zijn. Het gaat over een liefde in een ander land en hoe ik haar mis.

Heb jij dit nummer zelf geschreven?
Nee, helaas is het aan mij niet besteed om eigen nummers te schrijven.

Ben je wel van plan om in de toekomst zelf je singles te gaan schrijven?
We blijven het proberen!

Natuurlijk sta je vaak op het podium in het weekend maar wat doe jij doordeweeks allemaal?
Naast het thuis repeteren van nummers ben ik automonteur / auto diagnotiseur dat houdt in dat ik auto’s uitlees en bezig ben met de computersystemen van auto’s.

Je hebt al behoorlijk wat singles uitgebracht. Welke single doet het nou het beste tijdens je optredens?
Dat verschilt per optreden. Bij het ene optreden doet mijn single ‘Djana’ het ‘t beste en een andere keer weer mijn single ‘Hey Jij M’n Lief’.

Zoals jij zelf natuurlijk ook wel weet zijn er super veel zangers in Nederland. Hoe probeer jij tussen al deze artiesten uniek te blijven?
Door zo dicht mogelijk bij mezelf en mijn fans te blijven en doen waar mijn hart ligt.

Ik kan me voorstellen dat de abonnees van HitsNL erg benieuwd zijn geworden naar je. Waar kunnen zij jou de komende tijd op het podium vinden?
We gaan verschillende avonden zelf organiseren in verband met de nieuwe single. Dit kan je allemaal bijhouden op mijn Facebookpagina. Gewoon onder mijn naam: Anno Britting.

Ik kan me voorstellen dat de abonnees van HitsNL erg benieuwd zijn geworden naar je. Waar kunnen zij jou de komende tijd op het podium vinden?
Mijn eerst volgende optreden is in Alphen aan de Rijn.

Anno Britting’s nieuwe single ‘Grenzeloos Verliefd’ is vanaf nu exclusief te beluisteren op HitsNL! Klik HIER!