Melissa Smilda haar carrière gaat ideaal!

Hi Melissa,

Allereerste gefeliciteerd met het behalen van zoveel stemmen. Daardoor ben jij de hele week Super Talent op HitsNL en staat jouw nieuwe single ‘De Allermooiste Ogen’ een week lang tussen de Top Nummers op onze app. Natuurlijk willen wij van alles van je weten maar als eerste vragen wij altijd; Hoe gaat het met je, vertel?
Ja, het gaat hartstikke goed. Super eigenlijk. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het nummer zo goed opgepakt zou worden. Ik wilde eigenlijk even voor ‘de plezier’ een nummer opnemen en ik zou wel kijken wat er van zou komen, maar het begint nu toch wel erg serieus te worden.

Je nieuwe single ‘De Allermooiste Ogen’ is net uit. Wat zijn de reacties op je single?
Ze vinden het een super mooi nummer. De reacties zijn heel goed, daar ben ik blij om. De mensen delen online ook bijna alles van mij, dat vind ik ook heel leuk!

Heb je de single zelf geschreven?
Nee, ik heb het niet zelf geschreven.

Je bent net begonnen met je muzikale carrière, dit is je allereerste single. Is dit altijd al een droom van je geweest?
Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met zingen. Ik ben toen solo begonnen en een jaar later ben ik bij mijn vader in de band gegaan. Zodoende ben ik begonnen met zingen. In het begin toen ik het podium op ging wilde ik er het liefste zo snel mogelijk weer vanaf. Maar mijn vader heeft mij uiteraard ook heel erg geholpen. Ieder weekend treed ik eigenlijk wel op met mijn coverband.

Wat vind je zo leuk aan het zingen? Vind je het opnemen van een liedje het leukste of juist het optreden en het vermaken van de mensen?
Ja, het optreden en het vermaken van de mensen vind ik het leukste. Ik heb nu voor de eerste keer een eigen single opgenomen en dat vond ik natuurlijk ook een super leuke ervaring. De reacties die ik heb gekregen zijn natuurlijk ook heel leuk, dus dat smaakt naar meer.

Wat doe jij nog meer naast het zingen?
Ik zit nog op school, ik doe de opleiding verzorgende-IG, maatschappelijk werk. Dus naast het zingen zit ik doordeweeks op school. In het weekend lekker zingen, dus ik heb een super leuk leven!

Als jij thuis niks aan het doen bent en muziek op zet, naar welke artiesten luister jij dan zelf graag?
Marianne Weber is mijn grote idool. Dat is wel echt mijn grote voorbeeld. Maar Belinda Kinnear en Silvia Swart vind ik ook erg leuk om naar te luisteren. Verder luister ik niet naar Hardstyle en Hardcore haha.

Wat vind jij van HitsNL? Kende jij het al?
Ik ken het door Arjan Venemann. Die mijn single ook heeft geproduceerd. Ik vind het super dat het bestaat!

Wat zijn jouw toekomst plannen? Zijn jullie al druk bezig met een nieuwe single of eerst nog even druk met de promotie van deze single?
Ik ben nog niet erg druk bezig met een nieuwe single. Wel ben ik al een beetje bezig met wat voor soort liedje ik hierna zou willen uitbrengen. Misschien een rustig nummer of juist een feestnummer, maar daar ben ik nog niet helemaal uit.

Waar kunnen de fans jou de komende tijd bewonderen?
19 november sta ik in Coevorden en verder treed ik nog een hoop op met mijn coverband Ideaal.

Bedankt voor het interview!

Een gedachte over “Melissa Smilda haar carrière gaat ideaal!

  1. Melissa smulde had ik afgelopen zaterdag in de studio van smelne fm en dat was heel leuk ze is heel spontaan en haar nummer gaat als een speer gr Jan vd velde smelne fm drachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.