Marco Tomassen Zingt en Entertaint!

Hi Marco, wat leuk dat wij je even mogen interviewen voor HitsNL. Jij bent deze hele week Super Talent op onze app, Social Media en website. Gefeliciteerd! Hoe gaat het met je?
Met mij gaat alles Super lekker, al weer 10 jaar bezig met optredens en mijn nieuwe single (inmiddels mijn vijfde) “Je hart is weer op jacht” wordt goed opgepakt! Net terug van een welverdiende vakantie en volop bezig met optredens, promotie en het entertainmentbedrijf.

Vertel eens wat meer over jezelf, de fans van het Nederlandse lied willen wat meer over je weten.
Ik ben vanaf mijn achtste al bezig met muziek. Begonnen op het orgel, drums, keyboard en zingen! Altijd druk geweest met sporten (rugby) en ondernemen en na de verkoop van mijn bedrijf in 2007 muziek weer verder opgepakt. Getrouwd met Francis en heb twee kinderen. Muziek is altijd dus wel mijn passie geweest en na veel leuke reacties merk je dat je daar zelf ook veel energie van krijgt. Ik heb een breed repertoire. Of het nu gaat om Nederlands, Engels of Spaanstalig, ik vind (bijna) alles leuk om te zingen. Ik heb inmiddels nu vijf Nederlandstalige nummers uitgebracht en samen met collega artiesten een kerstnummer. Mijn eerste nummer “Samen door het leven” is wel mijn vuurdoop geweest die werd goed ontvangen. Heel af en toe schrijf ik ook zelf nummers of samen met Henk Kamphuis die overigens een aantal nummers voor mij heeft geschreven. De toon die ik zoek is toch zomers, vrolijke en met een positieve Spaanse klank. Ik ben van mening dat muziek een bijdrage levert aan een mooie samenleving!

Je nieuwe single ‘Je Hart Is Weer Op Jacht’ doet het goed in het land. Hoe zorg jij er voor dat nog meer mensen deze single te horen krijgen?
Promotie en netwerken heb ik gemerkt is toch wel heel belangrijk in de muziekbranche. Om een breed publiek te bereiken heb ik dan ook gebruik gemaakt van Casper Janssen Music Promotions. Hij heeft samen met mij een plan uitgestippeld om mijn nieuwe singel te lanceren en naar wat blijkt dus ook succesvol. Buiten het feit dat een nummer wel kwaliteit moet hebben en een bepaalde aanstekelijkheid heb je ook je fans nodig om jou te helpen succesvol te zijn. Zonder mijn volgers en fans was ik waarschijnlijk niet zo ver gekomen en vanaf nu natuurlijk een week lang te horen bij Hitsnl.nl!

Jij bent vanaf je jeugd al bezig met muziek. Heb jij naast de muziek nog een baan? Of is dit echt jouw volledige bezigheid?
Ondanks dat het aardig op een baan begint te lijken, heb ik naast mijn muziek carrière ook nog een baan. In het dagelijkse leven ben ik bezig met commerciële activiteiten. Voor mij is dit wel wenselijk om zo de passie van muziek te blijven ervaren.

Jij hebt Zing-Entertainment opgericht, vertel daar eens wat over?
Zing-Entertainment.nl heb ik in eerste instantie opgericht om mijn activiteiten een gezicht te geven. Echter heb ik samen met bevriende artiesten Zing-Entertainment verder uitgebouwd om een breed aanbod te geven aan mensen en bedrijven die behoefte hebben aan duidelijkheid in hun wensen bij een feest of evenement waarbij kwaliteit en het gevoel bepalend is. Zing-Entertainment heeft nu inmiddels een vaste crew van artiesten, geluid en licht bedrijven en overige services die komen kijken bij een bruiloft, feest of evenement. Klein, betaalbaar en toch kwaliteit. Hiermee ontzorgen wij een ieder die ons inhuurt. Zing-Entertainment.nl is tevens een basis voor de artiest waarbij een deel van de gage gebruikt wordt voor de artiest zelf. Denk hierbij aan marketing, een nieuwe single of release etc. Op deze manier kunnen we de startende artiest een podium bieden om zichzelf met behulp van ervaren artiesten te ontwikkelen. Hierbij is saamhorigheid, plezier en passie wel bepalend! Voor ons maakt het overigens niet uit waar we zingen, of het nu gaat om een huiskamer, kroeg of een evenement. We zetten de boel op stelten. (bron: www.zing-entertainment.nl)

Wat vind jij van HitsNL? Wij zijn altijd erg benieuwd of je de app ook zelf op je mobiel hebt staan?
Ik ben erg trots dat HITSNL.NL mijn nieuwe nummer heeft opgepakt. Het is toch een enorm begrip en waardering voor wat je uitbrengt. Overigens hebben jullie ook al mijn andere nummers opgenomen. Dank je wel hiervoor! Ik heb de app gedownload me aangemeld en ga ermee aan de slag.

Wat vind jij het leukste aan de app van HitsNL?
Wat ik tot nu merk is dat hij overzichtelijk is en gemakkelijk in gebruik. Maar ik ga ermee spelen en zal hem zeker delen op social media.

Als jij een avondje vrij bent en je luistert muziek, natuurlijk via de HitsNL app. Naar welke artiesten luister jij dan graag?
Natuurlijk via HitsNL App hahaha… Mijn speellijst is divers. Ik luister naar Borsato, Clouseau, maar ook naar John West en de golden Oldies.

Wat zijn jouw toekomstplannen? Zitten er nog nieuwe singles aan te komen of ben je al bezig met een heel album?
Ik ben momenteel echt aan het genieten van het succes van mijn nieuwe singel “Je Hart Is Weer Op Jacht” Deze promotie en optredens kosten veel tijd. Ik ben wel bezig met het schrijven van teksten en melodielijntjes maar die hou ik nog even voor mezelf. J Ook ben ik bezig met de singels van een aantal talenten uit de stal van Zing-Entertainment.nl Ik zou zeggen hou de site in de gaten! En natuurlijk hoor je de nieuwe nummers ook weer bij HitsNL.

Waar kunnen de mensen jou komende tijd zien optreden?
Komende tijd zijn mijn openbare optredens:

24 juni Lodderfestival in Vlaardingen
2 Juli CD Presentatie café T Ceintuurtje Amsterdam
17, 18 en 19 november Smartlappenfestival De Windhoek Utrecht

En tussendoor privé optredens bij feesten, bruiloften. Hou de site www.zing-entertainment.nl in de gaten of Facebook https://www.facebook.com/ZingEntertainment/ of https://www.facebook.com/marco.tomassen.1

Bedankt voor het interview en succes met alles!
Dank jullie wel en veel succes met HITSNL !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.