Linda Kools onderscheidt zich met Americana muziek!

Hi Linda, wat leuk dat wij jou een aantal vragen mogen stellen over je nieuwe single en nog veel meer. Maar voordat we dat gaan doen willen we natuurlijk eerst even weten hoe het met je gaat, vertel?
Het gaat lekker! Geweldige zoon, een single die super ontvangen wordt, dus niets te klagen!

Gefeliciteerd met het winnen van de Super Strijd op onze Facebookpagina. Daardoor sta jij de hele week in de spotlights op HitsNL met je nieuwe single ‘Kleine Zonnestraal’. Er is veel op je gestemd. Heb je al zoveel fans?
Ik ben zelf erg verrast door het aantal stemmen, echt ontzettend leuk

Hoe is je nieuwe single tot stand gekomen? Heb je een heel team om je heen of schrijf je alles zelf?
Ik heb zelf helaas niet de gave om zelf teksten en muziek te schrijven. De single is geschreven door Jeff Weber, productie gemaakt door Hans Aalbers. Dit werkt super fijn!

Tegenwoordig is het erg lastig om door te breken als artiest en helemaal als Nederlandstalige artiest. Wat onderscheid jou van al die andere zangeressen?
Ik denk de Americana muziek, die al te horen was in ‘k Heb Me Eventjes Flink Laten Gaan’, ‘Als Je Ooit’ en nu in ‘Kleine Zonnestraal’. Dat is waar ik graag mee verder ga.

Dillema. Stel je mag nooit meer een single uitbrengen of nooit meer optreden. Wat zou je kiezen en waarom?
Dan nooit meer een single uitbrengen. Optreden doe ik erg graag, ik vind het contact met de mensen fijn en liedjes zijn gelukkig online ook prima te beluisteren 😉

Als jij thuis op de bank ligt na een drukke dag en je hebt HitsNL aanstaan. Welke artiesten komen er dan in jouw playlist voor?
Jw Roy, Ilse de lange en Hazes.

Even terugkomend op de hypothetische vraag van net; Heb jij HitsNL en wat vind jij er van?
Ik heb zeker HitsNL! Ik vind het ideaal, overal en altijd fijne muziek bij de hand.

Waar kunnen de HitsNL abonnees jou de komende tijd live op het podium bewonderen?
Ik ben regelmatig onderweg de komende tijd met MHR, maar als mensen willen weten of ik bij hen in de buurt sta, stuur me dan gerust een mailtje via de website www.lindakools.nl

Bedankt voor de leuke antwoorden en succes met de nieuwe single!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.