Karel Mahieu had veel aan The Voice!

Hi Karel, allereerste gefeliciteerd met het winnen van de Super Strijd. Daarom sta jij de hele week in de Spotlights met je nieuwe single ‘Ga Je Mee’. We willen natuurlijk van alles van je weten maar allereerst: Hoe gaat het met je?
Het gaat heel goed! We zitten weer midden in de radio interviews van m’n 2e single “ga je mee” daar hebben we het momenteel heel druk mee.

Je bent nog maar net bezig en toch heb je al een hoop ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Kan je daar iets over vertellen?
Ik ben van jongs af aan altijd heel gek op muziek geweest. Zo ben ik The Voice Kids ingerold. Dankzij The Voice is mijn publiciteit heel erg gestegen. Ik heb hier ook heel veel optredens uit gekregen. Dus ik denk dat het daar vandaan komt.

Wat vond je tot nu toe het leukste om te doen?
Het uitbrengen van m’n nummers natuurlijk! Had me 2 jaar geleden nooit voor kunnen stellen dat ik eigen nummers zou mogen opnemen.

Jouw nieuwe single ‘Ga Je Mee’ is geschreven door John West. Jullie komen beide uit dezelfde stad. Is John ook een voorbeeld voor je?
Ja natuurlijk! We kennen John ook heel goed! Hij en z’n vader en moeder hebben ook superveel geholpen bij de voorbereidingen van de cd-presentaties. Daar ben ik hun ook heel dankbaar voor.

Als je zelf even niets te doen hebt, luister je dan alleen naar Elvis Presley en John West of zijn er nog meer artiesten die in jouw playlist voorbij komen?
Ik heb een hele brede muzieksmaak. Dus het zal heel erg verschillen. De ene keer zet ik lekker wat Nederlands aan en de andere keer luister ik liever naar Sinatra of Elvis.

Wat kunnen de fans van HitsNL de komende tijd nog van je verwachten?
Ik hoop veel optredens de komende periode! En we zijn natuurlijk van plan om in 2018 weer 2 (of meer) nummers uit te brengen! Dus hou dat goed in de gaten!

Wat hoop je in 2018 voor elkaar te boksen in muziekland?
Laten we hopen dat een van m’n nummers een hit wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.