José Sep

Hoi José

Gefeliciteerd met je overwinning van de superstrijd! De single wordt goed opgepakt door de radiostations, kun je ons wat meer vertellen over de single? Waar gaat de single over?

Het liedje zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Ondanks de kibbelpartijen die in iedere relatie af en toe voorkomen blijft hij of zij toch je lieve schat en de ware. Ik denk een hele herkenbare tekst. En je zingt het liedje zo mee!

Wat was de reden om deze single op te nemen?

Na een aantal covers met een eigen sausje was het hoog tijd voor een nieuw liedje. Na maanden zoeken belde Manfred Jongenelis (mijn producer) mij op en zei: “ik heb een nummer speciaal voor jou geschreven. Kom eens luisteren”. Ik wist het meteen. Dit wordt mijn volgende single en een goede opvolger van mijn vorige hit Adios Amor.

De clip is ook erg leuk geworden! Waar is die opgenomen?

Het is altijd lastig om een beetje origineel te blijven, zeker bij de feest muziek die ik maak. De coupletten zijn opgenomen in een keukencentrum en de hoofdrollen zijn gespeeld door mijn eigen beste vriendinnen. De refreintjes met een gezellige club vrienden in het mooiste hofje van mijn stadje Etten-Leur.

Je staat 19 augustus op Dutch Valley, dat is een heel groot evenement vind je dat soort grote optredens nog spannend?

Jazeker!!! Leuk en  spannend tegelijk! Ik kijk enorm uit naar die grote mensenmassa voor mijn neus en hopelijk gaan alle handen in de lucht. Dat lijkt mij waanzinnig op het grootste muziekfeest van Nederland.

Even wat meer informatie over jezelf, heb je kinderen?

Gelukkig getrouwd met de liefste schat 😉 en een dochter van 16….ook een lieve schat.

Nu de singles zo goed gaan, zit er dan ook een album in de pijplijn?

Dat zou inderdaad een mooi toekomstmuziekje zijn…….de gedachten spelen…

Je bent één van de weinige vrouwen op het Nederlandstalige gebied, hoe hou jij je staande tussen al die mannen 😉

Mijn eigen ding blijven doen en genieten van iedere stap die ik maak. Mensen blij blijven maken ….muziek verbindt. Daar word ik dan weer heel blij van!

Wat vind jij van HitsNL?

Prachtig uithangbord voor de Nederlandstalige muziek

Heb je de app al gedownload?

Tuurlijk!!!

Ten slotte, hoe belangrijk vind jij het dat er een omgeving is gemaakt waar alleen maar Nederlandstalige muziek te luisteren is?

Ik merk in het land tijdens optredens dat Nederlandstalige muziek heel erg leeft, en dat er veel behoefte is voor het publiek aan zenders en streamingdiensten die zich uitsluitend richten op Nederlandstalige muziek. Een club waar je je bij aan kunt sluiten. Waar iedereen van de dezelfde soort muziek houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.