Hollands Welvaren hebben dezelfde passie!

Mannen, allereerst gefeliciteerd met het behalen van de Super Talent status op HitsNL! Door het winnen van de Super Strijd op onze Facebookpagina plaatsen wij jullie deze hele week in de spotlights op HitsNL. Dat betekent dat jullie nieuwe single ‘He Zeg Hallo’ meteen op de app bij de Top Nummers staat én dat wij natuurlijk van alles over jullie willen weten. Dat doen wij door middel van dit interview! Hoe gaat het met jullie?
Hallo! Allereerst SUPERLEUK dat wij de supertalent status mogen dragen! Deze hebben we niet zien aankomen. Met ons gaat het op het moment erg goed. We krijgen enorm veel aandacht van diverse media en radiostations. We voelen ons al een beetje artiest worden haha. Ook krijgen we heel veel aandacht en steun van onze fans en vrienden die als een ´Hollandswelvaren´ legioen aan het stemmen zijn op ons liedje bij bijvoorbeeld TV Oranje, maar nu ook blijkbaar voor de Super Talent Status op HitsNL!

De nieuwe single doet het lekker! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Hadden jullie dat al verwacht tijdens het maken van deze single?
Niet verwacht, maar wel heel erg gehoopt dat het nummer aan zou slaan. Wij vinden het zelf een supergezellig nummer natuurlijk en hij blijft ook zo lekker in je kop zitten heel de dag. Ik neem nu zelfs de telefoon op met de tekst “Hee Zeg Hallo“

Een duo moet altijd goed op elkaar ingespeeld zijn, je hebt immers met 2 karakters te maken. Hoe houden jullie de band tussen jullie beide sterk?
Door elkaar zo min mogelijk te zien naast het zingen whahaha! Nee hoor, dat is maar gekheid. We hebben naast het zingen ook dezelfde hobby’s en dat is spelen in een carnavals kapel “Blazerus”. Dit doen we al sinds we kleine jongens van 15 waren en dit doen we nu nog steeds. Hierdoor is ook het muzikale in ons ontstaan en zijn we eigenlijk voor de grap een keer gaan zingen met als gevolg dat we dit nu al weer 9 jaar doen.

Jullie namen lijken dan weliswaar erg veel op elkaar, maar is dat met alles zo?
Nee hoor GELUKKIG NIET !! We zijn totaal verschillend. Bijvoorbeeld ik (Ramon) zie er goed uit en kan lekker zingen en dat is bij Raymond totaal anders hahaha! Ik denk dat hij voortaan de interviews wilt doen. Nee we lijken niet op elkaar totaal andere karakters, maar wel dezelfde liefde voor muziek en gezelligheid.

Wat zijn de toekomstplannen? Komt er misschien snel nog een single of zijn jullie achter de schermen druk bezig met de plannen voor een heel album, vertel?
Natuurlijk willen we en gaan we door. We hebben nu de smaak te pakken en het is natuurlijk ook ontzettend leuk om een nummer zoals “Hee Zeg Hallo” te kunnen en te mogen maken. Ons eerste nummer, een cover van Arie Passchier, “kleine Vogel” was onze eerste kennismaking op het gebied van een single maken en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat er zoveel bij komt kijken. Bijvoorbeeld een videoclip waar je een hele verhaallijn bij moet verzinnen en dan maar hopen dat het zo overkomt zoals je had bedacht. Gelukkig is dit goed uitgepakt en was het hilarisch om te zien.

Wij zijn natuurlijk altijd enorm benieuwd wat jullie van HitsNL vinden. Hebben jullie de app zelf ook?
Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er tot voorkort nog niet van had gehoord. Maar ik ben nu lid en moet zeggen dat het een erg leuke app is. Er staan leuke interviews op de web omgeving en er wordt veel aandacht aan de artiesten besteed. Ook is er een grote variatie aan Nederlandstalige muziek te beluisteren.

Als jullie eventjes geen shows of interviews hebben en je ligt lekker languit op de bank met muziek op je oren. Welke artiesten komen er dan voorbij?
Raymond is van ons twee de echte ´Hollandstalige´ fan. Hij is ook degene die vaak met nieuwe nummers aankomt om te zingen. Ikzelf (Ramon) vind het heerlijk om na een Nederlandstalig weekend lekker naar Elvis Presley te luisteren.

Waar kunnen de fans van het Nederlandse lied jullie de komende tijd live bewonderen op het podium?
Het eerste publieke optreden in april zal zijn in ons mooie Dordrecht bij speeltuin Wielwijk op 7 april. Daarna 13 april in Café the Mood in Dordrecht, 21 april het koningsfeest in Dubbeldam, 26 april koningsnacht Café Scheffers, 27 april Café ’t Peerdt in Dordrecht op het Statenplein enz enz enz…

Bedankt voor het leuke interview en heel veel succes met de promotie van jullie nieuwe single en alle komende shows!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.