Henk Bernard genomineerd voor Edison Volksmuziek.

Goed nieuws voor Henk Bernard, hij is genomineerd voor de Edison Volksmuziek prijs!


Persbericht: Henk Bernard genomineerd Edison Volksmuziek

Baarn, 1 februari 2016

Vanmorgen heeft de Edison Stichting bekend gemaakt dat Henk Bernard een van de drie genomineerden is in de categorie Volksmuziek. De andere twee genomineerden zijn dit jaar Tino Martin en Django Wagner.
Het album van Henk Bernard ‘Liefde Is Leven’ is op 1 juli jl. uitgekomen en heeft meteen na de release 2 weken op de eerste plaats in de GFK Album Top 100 gestaan! Het album bevat o.a. de hits uit de afgelopen maanden ‘Mama’, ‘Wees Nou ’S Lief’ en zijn recente single ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’.
De zojuist gereleasde single ‘Het Is Weg’, een cover van een André Hazes titel, is eveneens afkomstig van het genomineerde album.
Henk Bernard gaf onlangs, op 19 december jl., . een succesvol Feestgala in de Brabanthallen in Den Bosch. Op dit moment is de sympathieke Henk Bernard één van de meest geboekte artiesten in het volkse genre!
De uitreiking van de Edison Volksmuziek vindt plaats tijdens het Edison Gala op 21 maart a.s. vanuit de Harbour Club in Amsterdam.

(Bron NRGY Music, www.nrgymusic.nl).

3 gedachten over “Henk Bernard genomineerd voor Edison Volksmuziek.

  1. Van harte gefeliciteerd zou erg graag by de prys uitreiking zyn waarom goede reden deze kanjer Henk bernard heeft met zyn mooie muziek liefde en muziek samen gebracht nu samen door het leven als 2 super fans van Henk Bernard gr mari de beer en zyn vriendin miranda van deenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.