Goldie kan in de muziek zichzelf zijn!

Allereerst gefeliciteerd met het winnen van de Super Strijd. Daardoor ben jij nu de hele week Super Talent op HitsNL. Wij vragen altijd even als eerste hoe het met je gaat. Daar zijn wij namelijk ook erg benieuwd naar! Vertel..
Ja het gaat super goed. Heel erg druk op het moment. Maar natuurlijk allemaal ‘leuk druk’. Ik werk ook nog op Schiphol bij Mac Cosmetics en dat vind ik ook heel leuk om te doen. Ik ben daar make-up artist. Vroeger had ik twee dromen en dat mag ik nu allebei als werk doen.

Er hebben erg veel mensen op je gestemd. Heb jij al zoveel fans?
Nou ik moet eerlijk zeggen dat ik dat idee nooit echt had, tot het moment dat ik mijn single release gaf. Ik had zo’n 40 man verwacht en dan met vrienden en familie. Maar de hele tent stond vol en ik denk dat er wel zo’n 150 tot 200 mensen waren. Dat is natuurlijk wel te gek.

Hoe ben jij er achter gekomen dat je graag op het podium wilt staan? Heb je veel mee gedaan aan talentenjachten?
Ik ben eigenlijk begonnen op de middelbare school, in die periode overleed mijn vader. Daardoor ging ik een klein beetje de verkeerde kant op. Toen was er op een gegeven moment een open podium en daar wilde ik graag aan mee doen. Ondanks dat iedereen dacht dat ik niet zou kunnen zingen. Dat is nu zo’n 11 jaar geleden. Op mijn 13 deed ik mee aan Hollands Got Talent. Sinds 2 jaar ben ik er nu ‘professioneel’ mee bezig.

Jouw nieuwe single ‘Mezelf Zijn’, vertel daar eens wat over? Hoe is het zo ontstaan?
We hebben het liedje proberen neer te zetten dat het op mij en mijn leven slaat. Dat vind ik wel heel belangrijk.

Wat vind jij het leukste aan artiest zijn? Is dat het inzingen in de studio, is dat het optreden? Is dat het verrassen van je fans met nieuw materiaal? Vertel…
Je eigen nummer opnemen is natuurlijk helemaal te gek. Heel bijzonder dat ik dat allemaal mag meemaken, maar uiteindelijk is het optreden het allerleukste. Dat is waar je het voor doet. Je voelt tijdens een optreden ook de energie van de mensen en dat is super!

Als jij een optreden hebt, hoe probeer je het publiek dan in te pakken en een unieke ervaring te geven?
Wat ik belangrijk vind is dat je er vol voor gaat, voor 100%. Ook als je zelf iets vermoeider bent. Ik denk dat je kan overstralen aan de mensen wat je zelf terug wilt krijgen. Energie geven, dan krijg je het ook terug!

Als jij een avond niks te doen hebt, Naar welke artiesten luister jij dan zelf graag?
In mijn vrije tijd luister ik eigenlijk altijd naar Ed Sheeran en Beyoncé. Beyoncé is ook echt een groot voorbeeld qua performance. Hoe houdt ze haar handen, hoe beweegt ze op het podium daar let ik wel op en kan ik ook veel van leren. Ik heb zelfs hele avonden dat ik alleen maar op YouTube aan het kijken ben hoe bepaalde artiesten bewegen en daar leer ik weer van.

Wat zijn jouw toekomstpannen? Komt er nog een leuke nieuwe single aan of eventueel een album?
Er zijn plannen voor een nieuwe single. Wij weten nog niet precies wanneer, maar binnen nu en een half jaar willen wij wel met iets nieuws komen. Er komt ook nog iets anders heel leuks aan maar daar mag ik helaas nog niks over zeggen.

Tipje van de sluier?
Nee, nee, ik kan er helaas echt nog niks over zeggen.

Waar kunnen de fans jou de komende tijd vinden?
Ik heb veel privé feesten waar ik optreed. Maar op 5 augustus sta ik op de Gay Pride met o.a. Dries Roelvink en Danny Braaf op de boot van Herman Renz. 12 augustus sta ik op een feest bij een Beach club in Zandvoort. En diezelfde dag sta ik ook nog bij Café aan de Haven Festival in Alkmaar.

Heel veel succes met alles in de toekomst en bedankt voor het leuke interview!

Een gedachte over “Goldie kan in de muziek zichzelf zijn!

  1. При установке нагревательного электрокабеля для теплого пола рекомендуют использовать один из типов теплоотражающего покрытия, которое укладывается под кабелем сайт.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.