Even een Tikkie Jordy Van Den Boer!

Hi Jordy, wat leuk dat we jou een aantal vragen mogen stellen. Natuurlijk willen we van alles van je weten maar allereerst zijn wij altijd erg benieuwd hoe het met de artiest gaat, vertel?
Met mij gaat het GOED! Allemaal nieuwe dingen in het vooruitzicht. Een nieuwe single, een platencontract, een nieuwe website en erg leuke optredens in het vooruitzicht! Genoeg om naar uit te kijken dus ;).

Ja, je komt volgende week met een nieuwe single. Kan je daar wat meer over vertellen?
De nieuwe single is de eerste single die ik in samenwerking met NRGY Music heb gemaakt! Een erg leuk zomers plaatje met een verrassende draai! Herkenbaar voor iedereen en hij blijft in je gedachten zitten als je hem 1 keer hebt beluisterd.

Hoe is de single zo tot stand gekomen?
Zoals al eerder gezegd, is dit de eerste single die ik onder de vleugels van NRGY Music ga releasen. Sinds kort heb ik een 2-jarig platencontract getekend bij dit platenlabel en de eerste samenwerking met de creativiteit van Tom Peters, Colin Heikens en Hans Aalbers is een feit! Erg tevreden over het resultaat en de manier hoe dit liedje is ontstaan! Oh en de videoclip?! Die is ook zo leuk geworden… ik weet zeker dat we van het scherm knallen!

Dat was eigenlijk mijn volgende vraag inderdaad, ik neem aan dat je daar ook een hele leuke videoclip bij gemaakt hebt?
Ja, de videoclip is zó leuk geworden! Erg gelachen tijdens de opname hiervan! Én met twee super leuke danseressen erbij en de nodige creativiteit van Pascal (RedgellMedia) mag het resultaat er zijn. Kijk volgende week maar eens 😉

Je bent een veel geboekte artiest in Nederland, maar toch kan het zijn dat sommige abonnees van HitsNL je nog niet kennen. Wat heb jij tot nu toe allemaal gedaan?
Mijn agenda is idd bizar goed! Wellicht kennen de mensen mij van Nederlandstalige feesten in o.a. Beursgebouw Eindhoven, Brabanthallen den Bosch, IJselhallen Zwolle, Ahoy Rotterdam, Amstel Bierhal (kermis Tilburg) Levenslied Tilburg, Skihut Rotterdam, Jantjes verjaardag Amsterdam, etc. In het verleden nog deelgenomen aan het RTL programma My name is (2010) waar ik in de huid ben gekropen van Jan Smit. Daar heb ik toen de halve finales bereikt. Wellicht kennen de mensen mij van de single ‘Zo Sexy’, dat is de voorganger van de nieuwe single die het bij elk optreden ook goed doet!

Is de komende single een single die daar op aansluit of is het een geheel andere stijl?
Persoonlijk vind ik hem aansluiten op de single ‘Zo Sexy’! Deze was ook lekker zomers waar mijn hart toch wel het meeste naar lonkt! Ik word altijd zo vrolijk van het heerlijke zomerse weer!

Mag je de titel van de nieuwe single al verklappen? Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd!
Jullie hebben op HitsNL natuurlijk een primeur dus de titel mag niet ontbreken. De nieuwe single gaat ‘Tikkie Tikkie’ heten!. Erg aanstekelijk zoals al eerder gezegd en 1 keer luisteren zorgt er al voor dat je de single niet meer vergeet 😉

Dat is een interessante en apart titel. Waar gaat het nummer over?
Het liedje gaat over een meisje die een tikkie eigenwijs reageert. Mijn aandacht wel leuk vindt, maar het eigenlijk niet wilt herkennen. Mijn aandacht leuk vinden en het toch beetje afhouden.. dan ben je toch een tikkie eigenwijs, vind je niet?!

Waar kunnen de abonnees van HitsNL jou de komende tijd op zien treden?
De komende tijd ben ik o.a. te zien bij Hart Voor Muziek in de uitzendingen op Omroep Brabant! Daarnaast in Amsterdam Skibar K2, Skihut Rotterdam, Amstel Bierhal tijdens de kermis in Tilburg!
Ook doe ik 10 juni nog een benefiet concert aan voor een ernstig ziek jongentje in Son en Breugel!
Tiel, Oostelbeers, Oisterwijk en nog meer plaatsen! Mensen kunnen me op Social Media allemaal volgen om te weten waar ik zoal te vinden ben!

Heel erg veel succes met de release van ‘Tikkie Tikkie’ en tot snel ergens in het land!