Enrico Moes denkt na over zijn muziek!

Hi Enrico, allereerst gefeliciteerd met de winst in de Super Strijd. Erg veel mensen hebben op je gestemd! Daardoor sta jij nu de hele week in de aandacht binnen HitsNL!
Als eerst willen wij natuurlijk even weten hoe het met je gaat, vertel?

Het gaat heel goed, mede dankzij de winst in de Super Strijd!

Hoe lang ben jij al bezig met je muzikale carrière?

Ik zing nu ongeveer 4 jaar. In 2015 kwam mijn 1e single ‘’Kom maar, ga mee’’ uit en 2 weken geleden alweer mijn 4e single.

Erg veel mensen hebben online op jou gestemd. Hoe krijg je dat voor elkaar? Ben jij online zo actief of heb je gewoon erg veel fans?
Zelf ben ik erg actief op social media, maar het blijft toch super dat zoveel mensen de moeite nemen om op mijn nieuwe single ‘’Ik denk na’’ te stemmen. Ik  ben ze daar heel dankbaar voor!

Hoe is het nummer ‘Ik Denk Na’ zo tot stand gekomen?
Ik was aan het optreden in Zeist en daar was nog een zanger en die zong ‘’de Summermedley’’ waar ook het liedje ‘Summer love’ in zit. Ik vond dat zo’n leuk deuntje, dat heb ik toen gefilmd en daar ben ik mee naar de studio gegaan en van het één kwam het ander.

Je vertelt dat het een cover is, maar toch heb je er een heel eigen nummer van gemaakt. Hoe heb je dat precies voor elkaar gekregen?
Door precies aan te geven wat ik wilde. Ik wilde er toch een beetje een volks liedje van maken, door er een leuke accordeon in te laten spelen, wat naar mijn mening heel lekker klinkt. De accordeon is ingespeeld door Daniel Metz.

Wat vind jij het leukste aan artiest zijn? Is dat het optreden of juist het maken van nieuwe liedjes in de studio?
Ik vind het allebei heel erg leuk, maar het optreden vind ik toch het leukst. De mensen vermaken, een leuke sfeer creëren, de mensen laten dansen en meezingen. Een onbeschrijfelijk gevoel geeft dat.

Wat zijn jouw toekomst plannen?
Mijn toekomst plannen zijn nog lekker veel optreden in het land, leuke liedjes maken en voor de rest zien we wel wat er op mijn pad komt.

Zit er nog een toffe single in de pijplijn of ben je nu gewoon eerst hard bezig met het promoten van ‘Ik Denk Na’?
Op dit moment zijn we druk bezig met het Promoten van de single, het gaat heel leuk! Vorige week was ik Regio Held bij Radio NL, druk aan het promoten dus.

Heb jij HitsNL zelf ook op je telefoon staan?
Jazeker, HitsNL is onmisbaar bij mij!

Naar welke artiesten luister jij zelf graag als je even niks te doen hebt?
Jeffrey Heesen vind ik een hele goede zanger, maar ook Willem Barth heeft hele leuke nummers. Eigenlijk luister ik van alles wel.

Bedankt voor het leuke interview en heel veel succes met je nieuwe single!
Ik wil HitsNL ontzettend bedanken voor het leuke interview en natuurlijk alle mensen die op mijn nieuwe single gestemd hebben. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.