Danny Froger en zijn single ‘Bailar Conmigo’.

Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe single! Erg leuke song! Kan je ons iets vertellen over hoe het nummer zo tot stand is gekomen?
Dank je wel!! Een tijd geleden ben ik samen met tekstschrijver Hans Louws gaan nadenken over een nieuw nummer. Wij wilden weer eens iets anders proberen en kwamen al snel op het idee om een lekker fris nieuw zomers nummer te maken.

Ik neem aan dat jullie er ook een leuke videoclip bij gemaakt hebben? Het nummer is erg zomers, hoe is de clip geworden?
De clip is echt heel erg leuk geworden! Je merkt dat iedereen gelijk vrolijk wordt van het liedje! De clip is geschoten op een strand met allemaal vrienden.

Je treedt natuurlijk veel op in het land, welk liedje van jou zingen ze in het land het meeste mee?
Het wisselt heel erg af, soms kom je op een feest en vragen de mensen om ‘`Kleine jongens worden groot’ en een andere keer willen mensen weer ‘M’n alles’.

Heb je je nieuwe single al aan veel mensen laten horen? Wat vonden zij er van?
Jazeker, ik laat mijn muziek altijd eerste horen aan mijn familie en zij vonden het weer een lekker nummer! Je zingt het na 2x luisteren mee en je wilt gelijk gaan dansen.

Een dilemma. Stel je mag nooit meer een single uitbrengen of nooit meer optreden. Wat zou je kiezen?
Deze is heel makkelijk want dan kies ik natuurlijk voor nooit meer een single uitbrengen. Optreden blijft het allerleukste om te doen.

Natuurlijk zijn wij altijd enorm benieuwd wat jij van HitsNL vindt, vertel?
Ik ben super blij met HitsNL! Zij steunen mij al vanaf het begin en het is voor Nederlandse artiesten fijn dat er zo’n platform is.

Uiteraard zijn wij ontzettend benieuwd naar de plannen voor de komende tijd. Zit er een album aan te komen of ligt de focus momenteel echt bij je nieuwe single ‘Bailar Conmigo’?
De focus ligt tegenwoordig echt op ‘Bailar Conmigo’. Daarmee gaan we lekker de zomer door en daarna zien wij wel weer verder.

Er zijn een hoop talenten die dit interview wellicht lezen. Heb jij nog een goede tip voor deze talenten? Jij gaat natuurlijk al een behoorlijke tijd mee in deze muziekwereld..
Zeker, je moet altijd keihard blijven werken waar of voor wie je ook zingt.

Waar kunnen de abonnees van HitsNL jou de komende tijd live bewonderen op het podium?
Ik sta eigenlijk weer door het hele land maar optredens zoals 18 Augustus op Dutch Valley zijn natuurlijk altijd wel heel erg leuk.

Beluister hier de nieuwe single van Danny Froger: https://HitsNL.lnk.to/BailarConmigo