Bob Offenberg is Super Talent van de Week

Hi Bob, allereerst gefeliciteerd met het binnenslepen van de ‘Super Talent van de Week’ status bij ons op HitsNL. Wat heb jij een heerlijke nieuwe single uit. Voordat we je van alles gaan vragen willen wij natuurlijk eerst even weten hoe het met je gaat, vertel?
Het gaat super! Mijn nieuwe single ‘Toen Ik Jou Zag’ is nu een kleine 2 weken uit en ik krijg er ontzettend veel goede reacties over, waar ik enorm trots op ben! Dit is één van de voorlopers van mijn nieuwe album die ik op 28 mei presenteer.

Je timmert al jaren hard aan de weg en dat resulteert in een hoop leuke liedjes. Welk liedje vind jij zelf nou echt jouw leukste eigen liedje?
Ik vind alle liedjes die ik uitbreng heel leuk, maar één die er altijd wel bij blijft en die er bovenuit springt voor mij is: ‘Kom Maar dichterbij’.

Wat wij ons vaak afvragen is het volgende. Op HitsNL kun je zo’n beetje alle Nederlandstalige liedjes luisteren die er zijn, maar naar welke Nederlandstalige artiesten vind jij het nou zelf erg leuk om te luisteren?
Ik luister naar iedereen. Ik heb niet echt een voorkeur. Als het bij mij lekker in het gehoor ligt vind ik het prima!

Met welke van deze artiesten zou jij nog eens een duet willen opnemen?
Ik zou ooit heel graag een duet op willen nemen met Frans Bauer, dat zou voor mij heel speciaal zijn.

Jij hebt in die 15 jaar dat jij nu al zingt (Terwijl je pas 20 lentes jong bent) al een heel eigen sound gecreëerd. Zelfs nu je een oude Top-10 hit uit 1975 in een gloednieuw jasje hebt gestoken lukt dat je weer prima. Is dat iets waar jullie erg mee bezig zijn?
Ja, daar zijn wij erg mee bezig. Het is iets wat lekker aanslaat en ook bij de jongere generatie.
Mijn vader speelt hier een belangrijke rol in. Hij is altijd op zoek naar hits van vroeger die ik dan wel eens uit zou kunnen brengen in het Nederlands.

Wij hebben in de wandelgangen gehoord dat jij mee hebt geschreven aan de tekst van ‘Toen Ik Jou Zag’. Vind jij het belangrijk om je op dat gebied ook steeds meer te gaan ontwikkelen?
Zeker! Het is iets wat ik heel graag zou willen een eigen lied schrijven, maar zo makkelijk gaat me dat nog niet af. Voorlopig doe ik het met hulp van andere. Maar ooit gaat het er wel van komen, daar ben ik zeker van.

De dames willen nu natuurlijk wel graag weten of dit nummer autobiografisch is?
Nee, dit is geen autobiografisch nummer. Het is wel een nummer waar voor velen herkenning in te vinden is.

Wij van HitsNL vinden het altijd erg leuk om te weten wat jij van de app vindt. Heb jij ‘m zelf ook?
Zeker! Ik heb de app op mijn telefoon staan en vind het ideaal om zo ook op de hoogte te blijven van alle Nederlandstalige artiesten die nieuwe muziek uitbrengen.

Bedankt voor alle leuke antwoorden en heel veel succes met je nieuwe single!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.