André Hazes gaat ‘Leef’ overtreffen!

Hi André, wat leuk dat wij jou mogen interviewen voor HitsNL. Natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar jouw plannen, jouw visie op bepaalde dingen én jouw nieuwe single ‘Steeds Weer’, deze is net uit. Heb jij dit liedje zelf geschreven?
Zowat het hele album is geschreven door een door mij samengesteld team. Bram Koning, Edwin van Hoevelaak, Marcel Fisser en ik blijken een super team te zijn als het gaat om teksten en muziek maken!

Wat vind jij het leukste aan het maken van een nieuwe single? Het bedenken van het nummer en het schrijfproces of juist het inzingen en het beluisteren van het eindresultaat?
Het proces is fantastisch. Het creëren van een liedje en de blijdschap die je voelt als het uitpakt zoals jij wilt, is onbegrijpelijk!

De laatste jaren zit jouw carrière ongekend in de lift. Wij kunnen ons voorstellen dat het een erg drukke tijd is en dan heb je er ook nog een prachtig zoontje bij gekregen. Hoe houd jij jezelf fit en energiek in deze drukke tijden?
In dit soort drukke tijden is het belangrijk aan jezelf te denken. Ik vind het heerlijk om lekker te trainen en af en toe een zonnebankje te pakken om ervoor te zorgen dat je weer wat kleur hebt, die gaat namelijk uit je gezicht als je veel in de nacht werkt. De drank volledig laten staan werkt ook verdomd goed! Ha!

Veel mensen zullen jou kennen van jouw vader maar natuurlijk ook als de zanger die altijd in is voor een dolletje en een lach. Het lijkt alsof jij alles altijd leuk vindt, dat is een mooie karakter eigenschap maar zitten er volgens jou aan de muziekindustrie ook minder leuke kanten?
Er zitten onwijs veel minder leuke kanten aan dit ‘wereldje’. Maar zolang je de juiste mensen om je heen hebt en zorgt dat je zelf niet zo snel ergens intrapt, dan kan je alleen maar lachen om de mensen die jou van alles wijs willen maken!

Natuurlijk is al jouw muziek te vinden op onze app. Sterker nog, jij bent één van de aller populairste artiesten van HitsNL. Wij vinden het altijd erg leuk om te weten of jij zelf HitsNL ook op je mobiel hebt? Wat vind jij van deze app voor Nederlandstalige muziek?
Ik vind het super dat er een platform is voor het Nederlandse product. Jullie zijn ontzettend goed bezig en ik merk dat het onwijs up-coming is. Zelf luister ik amper naar het Nederlandse lied…

Jouw nieuwe album ‘Wijzer’ komt binnenkort uit. Wat kunnen de mensen verwachten met dit album?
Puurder en meer Hazes 2.0 dan dit, kan het op dit moment niet worden. Ik heb mijn ziel en zaligheid hierin gestopt en ben zelf ontzettend trots. Gaan we ‘Leef‘ overtreffen? Hell Yeah!!!

Bedankt voor het interview en heel veel succes met je nieuwe single en je nieuwe album!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.